A-kuldet

Opdateret d.5.12.2018

Stjernegriffoner

hvalpe kuld hos os er lavet efter Klubben For Små Selskabshunde og Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger.

D. 7. april 2015 fødes Diva´s hvalpe.

Dette er det første kuld jeg har lavet. Fødslen gik fint og helt problemfrit, den dygtige pige klarede det hele selv og alt gik efter planen. Det blev til tre små tæver, en rød og to sorte.

 

De første tre uger sov Diva, hvalpene og jeg i stuen sammen, det var en stor oplevelse ikke kun fødslen men også den tid jeg fik sammen med hvalpene inden de rejste hjemmefra.

 

De små øjne åbnes i små bitte sprækker på 9. dagen.

 

Den første mad var hvalpefoder opblødt og blendet og så blandet med til A38 og torskerogn, hahahaha sikke et svineri, men de spiste det med velbehag og jeg gjorde rent efter dem, med et smil på læben.

 

Snart havde vi hvalpe over alt i stuen, og tante Grynte trådte til som lege tanten og barnepigen, strengt overvåget af mor Diva.

 

Under deres opvækst her blev hvalpene præsenteret for forskellige miljøer, de mødte andre hunde og mennesker i forskellige aldre, de havde underlag af forskellige materialer hvoraf nogle vippede eller gyngede. Jeg har forsøgt at gøre hvalpene så robuste som muligt, for at give dem den bedste start, de skulle være godt klædt på til deres liv, i de nye hjem.

 

De græske gudinder, Diva´s første kuld (og mit):


Athene


Afrodite


Artemis

Far til A-kuldet:


DKCH SECH

Walliants Boston Red Socks

Mor Diva:


DKCH

Danegriff´s Himalaya High

Lene Ø. Hansen - Grejsdalsvej 183 - 7100 Vejle - leneoeh61@gmail.com